Wat is een beursvloer?

8-03-2Beursvloer Nijkerk is er voor bedrijven die een maatschappelijk bijdrage willen leveren aan de samenleving waarvan zij deel uitmaken.

De maatschappelijke beursvloer is er voor instellingen, verenigingen, stichtingen en organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning in de vorm van kennis, kunde, capaciteit of goederen.

Op een maatschappelijke beursvloer ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar. Niet om aandelen te verhandelen maar om profijt van elkaar te hebben. Via een beursvloer leggen we combinaties waardoor mensen in beweging komen en waarmee de lokale samenleving wordt versterkt en verbeterd.

Deelnemen aan Beursvloer Nijkerk is voor alle partijen geheel gratis. U hoeft geen stand in te richten, maar een tikje creativiteit is wel gewenst. Ervaar zelf wat u in een middag netwerken kunt bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een impressie van de laatste Beursvloer Hoevelaken:

YouTube voorvertoningsafbeelding