Beursvloer Nijkerk wint Ambitie Award

Tijdens de uitreiking van de Ambitie Awards in Hof van Putten, op donderdag 11 december, sleepte Beursvloer Nijkerk een Ambitie Award in de wacht. Beursvloer Nijkerk was door leden van business club Ambitie Randmeren genomineerd in de categorie ‘samenwerking’. De twee anderen genomineerden in deze categorie waren Gastvrije Randmeren en Landstede. De meeste stemmen waren voor Beursvloer Nijkerk en dit levert eeuwige roem op, een prachtige vermelding in het business magazine van Ambitie Randmeren en een mooie award. Voor Beursvloer Nijkerk betekent de nominatie en het winnen van de Ambitie Award erg veel. Het feit dat het initiatief gewaardeerd wordt door het bedrijfsleven is een enorme opsteker voor de organisatie en door de promotie eromheen zorgt het ook voor meer naamsbekendheid van de maatschappelijke beursvloer.
uitreiking Ambitie AwardsFullSizeRender (2)genomineerd voor ambitie award