Stem op Beursvloer Nijkerk voor Ambitie Award

ambitie randmerengenomineerd voor ambitie awardBeursvloer Nijkerk is door de leden van businessclub Ambitie Randmeren genomineerd voor een Ambitie Award in de categorie ‘samenwerking’. Naast Beursvloer Nijkerk dingt in de categorie ‘samenwerking’ Landstede en Gastvrije Randmeren mee naar de Award. De Award zal op 11 december uitgereikt worden tijdens de bijeenkomst van de businessclub.

Wij als beursvloerteam zijn ontzettend trots op deze erkenning en waardering voor ons werk en ook erg blij dat Beursvloer Nijkerk op deze manier in de regio bekendheid krijgt. We willen de Award graag winnen en daarvoor hebben we uw hulp nodig. Vindt u Beursvloer Nijkerk ook een mooi initiatief? Stem dan op Beursvloer Nijkerk. U doet dit door (vóór 3 december aanstaande) een e-mail te sturen naar randmeren@ambitiemagazine.nl en daarin geeft u aan dat u stemt op Beursvloer Nijkerk in de categorie ‘samenwerking’. Stuur dit bericht gerust door naar zoveel mogelijk mensen en vraag ze om hetzelfde te doen: een e-mail met: Ik stem voor Beursvloer Nijkerk in de categorie ‘samenwerking’. Op de website van Ambitie Randmeren vindt u meer informatie over de businessclub en de Ambitie Awards.

on “Stem op Beursvloer Nijkerk voor Ambitie Award
9 Comments on “Stem op Beursvloer Nijkerk voor Ambitie Award
  1. Ik stem met veel enthousiasme op Beursvloer Nijkerk. Het was een professioneel opgezet project waarmee Lionsclub Nijkerk op een mooie wijze liet ziien wat zij kan en wil betekenen voor de Nijkerkse gemeenschap en het Nijkerkse Bedrijfsleven in staat stelde hun sociale beleid te laten zien.

2. Pingback: Beursvloer Nijkerk genomineerd voor Ambitie Award | Commuwise